Trade as an engine of growth: the Lewis versus Riedel controversy revisited. - Bredesen, I.
Skúmanie existencie stabilného kvantitatívneho vzťahu medzi vývojom rozvojových krajín a prosperitou vyspelých krajín. Jestvujúce spory o tejto otázke sa hodnotia vo svetle doplnkových údajov za desať rokov a ďalších zistených vzťahov.