Competitive equilibrium formation of marketplaces with heterogeneous consumers. - Wang, P.
Rozbor formovania trhov v konečnej lineárnej priestorovej ekonomike s heterogénnym hradením nákladov a výhody, v ktorých je lokalita bydliska spotrebiteľa a priori stanovená. Konkurenčná rovnováha trhov a maximalizácia sociálneho blahobytu.