Cournot duopoly with several markets. - Okuguchi, Koji
Analyzovanie existencie, jedinečnosti a stability rovnováhy pre Cournotov duopol s diferenciáciou výrobkov a bez diferenciácie a s niekoľkými trhmi. Časť trhov možno považovať buď za niekoľko oblastí v krajine alebo niekoľko krajín vo svete. Analýza sa robí na základe vzťahov výroby dvoch firiem a zahrňuje homogénne a heterogénne duopoly.