Pravovyje uslovija dogovorov arendy mašin i oborudovanija ("lizinga"). - Komarov, A.
Vzájomné práva a povinnosti zmluvných strán pri nájomných zmluvách. Povinnosti prenajímateľa a nájomcu (termíny, spôsob využitia strojov..). Náhrada škôd počas prenájmu. Podmienky splácania prenájmu. Podmienky Konvencie o medzinárodnom finančnom prenájme.