Experiences with liberalization policies. <The> case of textiles. - Spinanger, D.
Tendencia rastu reštrikcií v obchode s textilnými výrobkami. Rast vývozu textilných výrobkov z málo rozvinutých do priemyselných krajín. Prekážky v rokovaní o rozšírení alebo eliminácii "Dohody o textile". Vzájomné súvislosti dovozných kvót do ES a liberalizácie obchodu. Otázka úžitkov z liberalizácie obchodu textilnými výrobkami. Porovnanie dovozov ES s dovozmi do USA a Japonska.