INCOTERMS 1990.
Popis 13 doložiek INCOTERMS (International Commercial Terms), vydaných Medzinárodnou obchodnou komorou v Paríži v roku 1991. Štyri základné skupiny INCOTERMS. INCOTERMS - rozlíšenie okamihu prechodu výdavkov a rizík z predávajúceho na kupujúceho. Spôsob prepravy. Porovnanie niektorých doložiek.