International trade and "1992". An overview. - Winters, L.A
Vplyv zjednotenia vnútorného trhu ES do r. 1992 na medzinárodný obchod ES. Kvantifikácia pozitívnych aspektov tovarovej výmeny s nečlenskými krajinami ES. Obsah pojmu tradičnej koncepcie colnej únie. Opatrenia na zlepšenie konkurencieschopnosti podnikov ES. Empirické štúdie o obchodných dopadoch "r. 1992". Nutnosť riešenia problémov spojených s budúcim obchodom ES s ostatným svetom po "r. 1992".