Interwencjonizm w sferze handlu zagranicznego - wyzwania dla eksporterów. - Wierzbolowski, J.
Tri formy ingerencie štátu na reálne procesy. Analýza štátneho intervencionizmu. Ciele intervencionizmu v zahraničnom obchode. Príklad francúzskeho hutníctva. Prostriedky intervencionizmu. Dobrovoľné obmedzenie vývozu. Nástroje intervencionizmu vo vývoze.