<Le> débat autour de la politique commerciale stratégique. - Crook, C.
Strategická obchodná politika vo svetovom obchode. Odhalenia stratégie obchodnej politiky. Hra so subvenciami. Otázka externality. Konkurenčný boj medzi Boeingom 767 a Airbusom A 300. Boj proti kontrole komputerovej pamäti 16 K RAM a 256 K. Pomerné výhody voľnej výmeny tovarov. (The Economist 1990, 22.9.).