Old vine in new bottles: agricultural protectionism in the EC. - Hartmann, M.
Náhrada vývozu poľnohospodárskej produkcie z krajín ES má vyriešiť problém prebytkov, krízu rozpočtu a vážny problém príjmov v poľnohospodárskom sektore za súčasného zníženia cien a deformácií obchodu.