Proeksportowa restrukturyzacja polskiej gospodarki - instrumenty i wyniki w 1990 r. - Plowiec, U.
Základné pojmy. Devízový kurz, ceny a platby v r. 1990. Dovozná politika. Vývozná politika. Zahraničné investície, devízový obrat. Zhodnotenie realizácie stabilizačného programu v roku 1990. Zhrnutie proexportných poznatkov.