Tři otázky - tři odpovědi. - Bakšay, J.
Rozhovor s ministrom zahraničného obchodu. Koncepcia zahraničnoobchodnej politiky. Ciele FMZO v ďalšej etape liberalizácie zahraničného obchodu. Zhodnotenie prebudovania bývalých OZO na akciové spoločnosti.