Celnictví v roce 1991. - Klučar, V.
Informácia o zákone 5/1991 Zb. o colníctve. Rozdelenie kompetencií a organizačná štruktúra. Nové podmienky zriaďovania slobodných colných pásiem. Metódy vykonávania colnej kontroly. Väzba na niektoré medzinárodné dohody.