Instytucjonalne formy wspierania eksportu w Wielkiej Brytanii. - Otta, W.J
Činnosť britských vládnych inštitúcií. Hlavné smery ich činnosti. Činnosť Britskej rady pre zámorský obchod. Služby iných organizácií. Činnosť samosprávnych inštitúcií. Nové koncepcie vývoznej politiky. Organizácie poskytujúce informácie.