Nowe zasady handlu i rozliczen z krajami Europy srodkowo-wschodniej. Regulacje traktatowe. - Krawczyk, B.
Dvojstranné zmluvy uzavreté medzi ZSSR a piatimi krajinami bývalej RVHP v r. 1991 a ich rozbor. Praktické upozornenia. Všeobecné zásady. Neobchodné platby. Uplatňovanie všeobecných dodacích podmienok. Zmeny podmienok pre dopravu tovarov.