Ausfuhrgewährleistungen des Bundes. - Tresckow, R.
Vývoj podpory vývozu v SRN. Súvis podporovania vývozu štátom a záťaže domácností. Zvýšené riziko pri vývoze do východoeurópskych krajín a ZSSR, najmä v situácii platobných ťažkostí a zadlženosti. Garancia rizika výpadkov a nerovnováhy na východných trhoch rozpočtom.