Problémy spojené se vstupem československých výrobků na společný evropský trh. - Navrátil, V.
Nízka bezpečnostná úroveň našich výrobkov ako jedna z prekážok, ktoré treba prekonať pred ich vstupom na spoločný európsky trh. Harmonogram prác na zjednotení bezpečnostných a hygienických noriem a predpisov s podobnými predpismi ES a normami EN a ISO.