Informacja o dostepie do kredytów zagranicznych.
Úver a záruky medzinárodných organizácií a vládnych inštitúcií dostupných pre záujemcov v r. 1991. Úvery Svetovej banky. Všeobecné podmienky. Úverové podmienky. Úvery Európskej investičnej banky. Úvery IFC. Bankové a štátne úvery v jednotlivých štátoch.