L'afflux des capitaux japonais dans la Silicon Valley. - Barjonnet, C.
Ako Japonci ovládli Silicon Valley, symbol amerického podnikateľského ducha. História firmy Popet Computer a jej spolupráce s japonskou firmou Canon. Zlyhanie systému financovania stredných podnikov. Návrat k dlhodobým investíciám. Riziko americko-japonského partnerstva. (A pour Affaires économiques 1990, č. 17.).