<La> balance des paiements de la RFA: évolution par zone depuis 1982.
Vývoj platobnej bilancie SRN podľa oblastí do roku 1989. Zahraničný obchod. V r. 1982 a 1985 prebytok vzrástol na 85 mld DM. Vplyv rastúcich cien ropy. Služby a unilaterálne transféry. Pohyb kapitálu a zahraničné pohľadávky. Situácia v r. 1990 a jej perspektívy. (Rapports mensuells de la Deutsche Bundesbank 1991, č.1.).