Les investissements étrangers au Royaume-Uni.
Geografická analýza. Rast zahraničných investícií v r. 1965-1988 podľa pôvodu. Noví partneri. Pokles investícií USA. Rast holandských a austrálských investícií. Japonsko sa sústredilo na investície do priemyslu. Francúzsko malo záujem o fúzie a o nadobúdanie britských podnikov. Analýza investícií podľa sektorov. Rozličné motivácie podľa krajín.