<The> creditworthiness and international payment ability of sovereign states. - Müller, A.P
Pochybnosti o riešení problému narastajúcej zadlženosti krajín použitím modelov väzby rastu a dlhov. Nedostatky v metódach na určenie úverovej schopnosti dlhujúcich krajín a návrh alternatívneho riešenia.