Vývoz investičních celků s otazníky. - Kubíček, J.
Investičné celky ako prevodný článok pre nové technológie. Špecifické vlastnosti investičných celkov. Rozhodujúce postavenie vyspelých štátov. Postavenie ČSFR vo vývoze investičných celkov. Nevyhnutnosť štátnej podpory pri vývoze. Konkurenčný boj v oblasti úverov a financovania.