<La> question de l'Ecu: plaidoyer pour la simplicité. - Villiaz, P.
Niekoľko základných údajov: dichotómia ECU. Odchýlky medzi teoretickou a trhovou hodnotou. Technické ťažkosti s ECU. Súkromné ECU a proces menovej únie. Príloha: paralelná mena v závoze. Silná ECU: riziká odchýlky projektu ES. V budúcnosti sa má pripraviť bankovka ECU. (Banque 1991, č. 513.).