<The> advantages of a small European monetary union. - Menkhoff, L.
Úvahy k stanoviskám, či Európska menová únia má od začiatku zahrnúť všetky krajiny ES, alebo len niekoľko zakladajúcich krajín. Hospodárske výhody malej Únie. Výber zakladajúcich krajín.