Čs. hospodářská politika v oblasti vnějších ekonomických vztahů a její vliv na podnik. 2. - Šafaříková, V.
Československý podnik vo vonkajších ekonomických vzťahoch. Odbytové trhy a konkurencia, marketing, kooperácia. Inovácia a zmeny výrobného programu. Informácie a komunikácia. Odporúčanie vypracovať stratégiu podniku s variantne vypracovanými projektami.