Formula asocjacyjna a stosunki ekonomiczne. - Blaszczyk, M.C
Rímska zmluva. Európske hospodárske spoločenstvo. Podstata spoločenstva. Spolupráca EHS s rozvojovými krajinami. Zmluva s Gréckom (1961). Zmluva s Tureckom (1963). Zmluva s Cyprom a Maltou (1972). Všeobecné pravidlá o spolupráci. Postavenie Poľska v ES.