Vozmožnosti ekonomičeskogo sotrudničestva stran bassejna Japonskogo morja. - Voroncov, D.
Štruktúra exportu krajín Ďalekého Východu a možnosti ich regionálnej spolupráce. Možnosti spolupráce v lesnom hospodárstve a vo využívaní morí. Spolupráca s japonskými a čínskymi podnikateľmi v spoločných podnikoch. Možnosti prenajímania pôdy ZSSR na Ďalekom Východe.