Realita a perspektivy společných podniků v SSSR. 1. - Kondratěnko, V.
Zakladanie spoločných podnikov na území ZSSR od r. 1985, počiatočné právne a administratívne potiaže a prehľad prihlásených, registrovaných a fungujúcich spoločných podnikov za r. 1987-1990. Základné údaje o spoločných podnikoch z r. 1990. Účasť zahraničného kapitálu podľa odvetvia.