Realita a perspektivy společných podniků v SSSR. 2. - Kondratenko, V.
Druhá časť článku o vyše trojročných skúsenostiach s podnikmi so zahraničnou majetkovou účasťou v ZSSR. Taktika zahraničných investorov. Vývoj priemernej veľkosti kapitálu spoločného podniku. Problémy zahraničných investorov v ZSSR.