Political conditions attached to development aid for Africa. - Hofmeier, R.
Skúma sa odôvodnenosť ukladania zvýšených politických podmienok Západu pre poskytnutie pomoci africkým krajinám na rozvoj. Ide o novú formu intervencie alebo oprávnený krok na podporu rodiacich sa demokracií?