Devjanostyje gody - desjatiletije individual'nosti. Zarubežnyje ekonomičeskije koncepcii. - Naisbitt, John
90. roky budú najvýznamnejším desaťročím v histórii civilizácie. Bude to obdobie prevratných zmien v technológii, ekonomických reforiem, svetového ekonomického boomu, renesancie v kultúre, vzniku slobodného trhu, prechodu od verejného sektora k privatizácii, vek biológie a triumfu individuálnosti.