<Die> Marke ist die Botschaft. Über die Magie der Marke im Zeitalter der Informations-Überflutung. - Simon, H.J
Ohrozenie posolstva značky zo strany nadmerného toku informácií. Rast atraktívnosti obrazovej komunikácie spojenej s posolstvom redukovaným na krátke signály. Nutnosť založiť reklamu na kvalitnom obraze, ktorý poskytuje zábavu a je zároveň zameraný na image značky.