<Le> financement des prestations médico-sociales aux personnes agées dépendantes. - Henrard, J.-C
Peňažné dávky a služby poskytované starým osobám vo Francúzsku. Financovanie peňažných dávok a služieb podľa bydliska. Prehľad druhov dávok. Výdavky na jednu starú osobu. Dôsledky nerovnosti pri financovaní osôb na to odkázaných. Ubytovania podľa typu. Návrhy na reformu. (Informations sociales 1990, č. 6-7.).