Náměty z Evropy. - Uchytil, A.
Financovanie sociálneho zabezpečenia, osobitne dôchodkových systémov, je vo všetkých štátoch veľmi náročné. Snaha nájsť v ČSFR optimálne riešenie viedla k rokovaniu špičkových európskych odborníkov na úrovni FMPSV, Českej a Slovenskej konfederácie odborových zväzov a Medzinárodnej asociácie sociálneho zabezpečenia. Výsledky rokovania.