Strachovanije eksportnych kreditov. - Klement'jev, I.
Poistenie rizika pri exportných úveroch. Akreditívna forma platobného styku ako garancia platieb od zahraničného kupujúceho. Politické a obchodné riziká. Stanovenie poistnej sumy v závislosti od kontraktu a skúsenosti v niektorých krajinách. Poistenie exportných úverov pre politické riziko v ZSSR.