Zvýšení dávek nemocenského pojištění. - Přib, Jan
Zmeny v nemocenskom poistení v zmysle zákona č. 134/1991 Zb. Zvýšenie hraníc pre výpočet nemocenských dávok nahradzajúcich ušlý príjem. Zachovanie doterajších percentuálnych sadzieb pre výpočet nemocenského.