Názory expertů na financování sociálního zabezpečení v ČSFR. - Uchytil, A.
Hlavné zásady financovania sociálneho zabezpečenia. Vzťah medzi financovaním dávok dôchodkových, nemocenských, v nezamestnanosti, sociálnej starostlivosti a zdravotného zabezpečenia obyvateľov. Štát ako garant výplaty dávok. Doplnkové poisťovacie systémy. Správa sociálneho zabezpečenia. Valorizácia dávok. Technické problémy valorizácie.