Public pensions: Choices for the Future. - Marchand, M.
Analýza možností štátnych dôchodkov poskytnúť adekvátny dôchodkový príjem pre budúce generácie. Tvorba a rozvoj systému štátnych dôchodkov vo väčšine európskych krajín po 2. svetovej vojne. Podstata štátnych dôchodkov. Možnosti zaistenia štátneho dôchodku v dlhodobom časovom období.