Entwicklung der regionalen Schadstoffbelastung der Luft. - Kroesch, V.
Posudzovanie imisnej situácie na základe údajov v časovom vývoji a priestorovej diferenciácii. Ročné objemy jednotlivých druhov imisií. Požiadavky na údaje na posudzovanie priemernej zaťaženosti a extrémnych situácií. Dlhodobý vývoj zaťaženosti škodlivinami v jednotlivých regiónoch.