K předpokladům účinnější ochrany životního prostředí. - Zeman, J.
Inštitucionálne zabezpečenie ochrany životného prostredia v ČR a SR. Vytvorenie nových národných parkov. Právomoci úradov jednotlivých stupňov v ukladaní pokút za porušovanie predpisov a noriem o životnom prostredí.