Ochrona srodowiska w strukturze celów przedsiebiorstwa. - Majchrzak, J.
Miesto ochrany životného prostredia v štruktúre podniku a v typológii podnikovej politiky. Endogénna a exogénna činnosť v prospech ekológie. Typológia politiky ochrany životného prostredia realizovaná podnikom. Štyri typy ochrany životného prostredia.