Ohne Umwelt-Orientierung ohne Chance. <Ein> Plädoyer für ein hundertprozentiges Umwelt-Engagement ohne Wenn und Aber. - Heyder, H.
Téma životného prostredia na druhom mieste medzi starosťami obyvateľstva Nemecka. Zvyšujúca sa úroveň vedomostí o životnom prostredí a rast tlaku na výrobcov a obchod. Odraz vedomia životného prostredia na správanie spotrebiteľov na príklade zálohovaných fliaš.