Optimal growth with renewable resources and pollution. - Tahvonen, O.
Analýza vzťahov medzi ekonomickým rastom, stavom obnoviteľných prírodných zdrojov a znečisťovaním životného prostredia. Vplyv znečisťovania životného prostredia na rast alebo klesanie zásob obnoviteľných prírodných zdrojov a na sociálny blahobyt. Výklad 3 modelov spájajúcich uvedené 3 faktory - dynamika ekonomického rastu, stav obnoviteľných prírodných zdrojov a znečisťovanie životného prostredia.