Variácie na tému unifikácia. 1. - Prívara, I.
Pohľad na riešenie problému unifikácie a príbuzných unifikačných problémov. Efektívne algoritmy na riešenie problému unifikácie opierajúce sa o tri základné myšlienky - Robinsonovu, Huetovu, resp. Martelliho a Montanariho. Spoločným motívom implementácie týchto myšlienok je kompaktná reprezentácia spoločných podtermov v terme.