Milyen tipusai lehetnek a bizonytalanságnak? - Pataki, B.
Vypracovanie novej typológie neistoty a rozlišovanie troch typov neistoty. Návrh novej typológie neistoty, ktorá vyjadruje neistotu v percentách. Objektívna, syntetická a subjektívna pravdepodobnosť. Príklad hodnotenia neistoty určitých situácií.