<La> modélisation économique: mécanismes et critiques. - Artus, P.
Konštrukcia a štruktúra ekonometrických modelov. Mechanizmy. Keyneysov multiplikátor. Štruktúra makroekonomického modelu. Štádium analýzy modelov. Chyby modelov. Používanie modelov. Kritika tradičných modelov. Modely s viacerými režimami. (Caisse des dépôts et consignations 1990, máj).