Perfectly competitive models of endogenous business fluctuations. - Boldrin, M.
Teoretické hľadisko fungovania dokonale kompetitívneho trhového systému. Endogénna hypotéza. Jednosektorový klasický model rastu. Dvojsektorová ekonomika.