Perestrojka in the Dutch health care system. A demonstration project for other European countries. - Ven, W.P.M.M. van de
Radikálna reforma holandského zdravotníctva. Priama vládna kontrola cien a produktívnych kapacít. Podobnosť s ekonomickými problémami spojenými s perestrojkou vo východnej Európe a perestrojkou v holandskom zdravotníctve - absencia informácií pre zákazníkov, antitrustovej politiky, absencia trhovo orientovaného riadenia atď.