Projekt reformy opieki zdrowotnej w Polsce. 1. - Golinowska, S.
Ministerstvo zdravotníctva a jeho programy. Spoločenská zmluva o všeobecnom zdravotníckom poistení. Všeobecná zdravotnícka opatera organizovaná štátom. Zhromažďovanie prostriedkov na sociálne poistenie. Alternatívne sociálne poistenie. Systém troch druhov poistenie - syntéza. Účasť štátu na sociálnej starostlivosti.